4.4/5
427+ задоволни корисници

СОЛАРЕН УЛТРАЗВУЧЕН ЕФИКАСЕН РАСТЕРУВАЧ ПРОТИВ КРТОВИ И НАТРАПНИЦИ

Твојата градина или двор сега ќе изгледаат поубави од кога било, без да се грижиш дека ќе биде уништен од натрапници!

1+1 ГРАТИС

2290 ден.

990 ден.

+ бесплатна достава
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
Stefan Popovic
Stefan Popovic
Read More
Ova e edinstvenoto nesto sto funkcionirase kaj mene posle nekolku neuspesni obidi so razni sredstva i hemikalii. Sega mozam slobodno da go pustam kuceto vo dvorot bez da se grizam.
5/5

Предности при користење на соларен ултразвучен растерувач

Соларно полнење

6

Распространувачот има соларен панел на врвот што ја полни вградената батерија. Откако ќе го инсталираш, не треба да се грижиш за замена на батериите!

Издржлив

Растерувачот е дизајниран да ти служи со години – изработен е од алуминиум и силна пластика и е 100% водоотпорен!

9
8

Безбеден

Не користи отрови и електрошокови и не е опасен за другите членови на домаќинството!

Водоотпорен

Водоотпорен, изработен од издржливи материјали, дизајниран да ги издржи сите годишни времиња и лесно се справува со дожд, ветер, сонце, снег и град.

Обезбедува секаков вид на површини 

Без разлика дали сакаш да го поставиш во твојата градина, двор или овоштарник, соларниот распрскувач ќе се погрижи да бидеш секогаш безбеден!

Не е штетен

Растерувачот емитува бранови со ниска фреквенција кои се одбивни за животните кои се приближуваат до 15 метри. 

Aparatite se sosema isti kako na slikata, super lesni se za mestenje i funkcioniraat odlicno. Dvorot mi e oklou 60m2 i imam postaveno samo dve sega za sega i ne mozam da se pozalam. Gi preporacuvam.
Vlatko Paunov
Ова е многу похуман начин да се ослободиш од штетниците а побезбедно е и за нашите деца. Го препорачувам.
Виолета Ивановска
Jas go imam kruzniot model, kupeni mi se pred eden mesec i super si funkcioniraat, imate pofalbi 🙂
Danche Stojmanovska
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање

Реши го проблемот паметно и безбедно со соларниот ултразвучен растерувач на кртови и други натрапници.

4.4/5
427+ задоволни корисници

Често поставувани прашања:

Еден соларен ултразвучен растерувач заваќа површина од 30м2.

Не користи отрови и електрошокови и не е опасен за другите членови на домаќинството!

Да, функционира. Сите животни кои ќе се приближат до кругот од 15 метри ќе наидат на непријатни ултразвучни бранови со висок интензитет кои ќе ги избркаат за миг.

Емитира ултразвучни бранови со висока фреквенција и на тој начин ја обезбедува површината од несаканите животни на брз, лесен и едноставен начин. 

4.4/5
427+ задоволни корисници

СОЛАРЕН УЛТРАЗВУЧЕН ЕФИКАСЕН РАСТЕРУВАЧ ПРОТИВ КРТОВИ И НАТРАПНИЦИ

Твојата градина или двор сега ќе изгледаат поубави од кога било, без да се грижиш дека ќе биде уништен од натрапници!

1+1 ГРАТИС

2290 ден.

990 ден.

+ бесплатна достава
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање
на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
Stefan Popovic
Stefan Popovic@viktoridro
Read More
Ova e edinstvenoto nesto sto funkcionirase kaj mene posle nekolku neuspesni obidi so razni sredstva i hemikalii. Sega mozam slobodno da go pustam kuceto vo dvorot bez da se grizam.
5/5

Предности при користење на соларен ултразвучен растерувач

Соларно полнење

Распространувачот има соларен панел на врвот што ја полни вградената батерија. Откако ќе го инсталираш, не треба да се грижиш за замена на батериите!

Издржлив

Растерувачот е дизајниран да ти служи со години – изработен е од алуминиум и силна пластика и е 100% водоотпорен!

Безбеден

Не користи отрови и електрошокови и не е опасен за другите членови на домаќинството!

Водоотпорен

Водоотпорен, изработен од издржливи материјали, дизајниран да ги издржи сите годишни времиња и лесно се справува со дожд, ветер, сонце, снег и град.

Обезбедува секаков вид на површини 

Без разлика дали сакаш да го поставиш во твојата градина, двор или овоштарник, соларниот распрскувач ќе се погрижи да бидеш секогаш безбеден!

Опфаќа голема површина

Растерувачот емитува бранови со ниска фреквенција кои се одбивни за животните кои се приближуваат до 15 метри. 

Aparatite se sosema isti kako na slikata, super lesni se za mestenje i funkcioniraat odlicno. Dvorot mi e oklou 60m2 i imam postaveno samo dve sega za sega i ne mozam da se pozalam. Gi preporacuvam.
Vlatko Paunov
Ова е многу похуман начин да се ослободиш од штетниците а побезбедно е и за нашите деца. Го препорачувам.
Виолета Ивановска
Jas go imam kruzniot model, kupeni mi se pred eden mesec i super si funkcioniraat, imate pofalbi 🙂
Danche Stojmanovska

Често поставувани прашања:

Еден соларен ултразвучен растерувач заваќа површина од 30м2.

Не користи отрови и електрошокови и не е опасен за другите членови на домаќинството!

Да, функционира. Сите животни кои ќе се приближат до кругот од 15 метри ќе наидат на непријатни ултразвучни бранови со висок интензитет кои ќе ги избркаат за миг.

Емитира ултразвучни бранови со висока фреквенција и на тој начин ја обезбедува површината од несаканите животни на брз, лесен и едноставен начин. 

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање
на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
4.4/5
427+ задоволни корисници

*Сликите се симболични и не ги гарантираат карактеристиките на предметите. Цените може да подлежат на промена без претходна најава. Сите прикажани цени се со пресметан ДДВ.

Copyright 2022 © Сите права припаѓаат на MyOnlineMall

Wishlist 0
Continue Shopping