4.4/5
427+ задоволни корисници

ТЕЧНА ГУМА, СПРЕЈ ЗА ИЗОЛАЦИЈА, ЗАШТИТА И ПОПРАВКА НА ОШТЕТЕНИ, ИСПУКАНИ ПОВРШИНИ И ФАСАДИ

Испуканите плочки и олуците повеќе не мора да ти задаваат главоболки! Сега сите овие проблеми се решаваат брзо со една течна гума за пополнување на дупките.

1599 ден.

590 ден.

+ бесплатна достава
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
Branko Bozinov
Branko Bozinov
Read More
Prv pat koristam vakov proizvod, lesno se nanesuva i vodootporen e. Isprobano!
5/5

Предности при користење на течна гума

За сите временски услови

4

Не грижи се ако има сурови зимски или топли летни денови, бидејќи оваа практична и квалитетна гума во спреј нема да попушти.

За различни материјали

Овој спреј е универзален и погоден за речиси сите мајсторски занаети во куќата – поправка на пластични, метални, метални површини како и покривни материјали и бетон.

2
6

Отпорна на корозија

Кога спрејот се суши, станува исклучително цврст и спречува корозија. Олуците и другите лимови или метални предмети се повеќе од погодни за овој вид поправка.

Минимална инвестиција на време

Без комплицирани чекори! Доволно е да ја испрскаш пукнатината и да почекаш да се исуши 30-60 минути, по што ќе биде совршено запечатена и изолирана.

Безбедно за употреба

Овој спреј е сосема безбеден за употреба без да испаруваат хемикалии, не е штетен за рацете.

Долгорочно решение

Не плаши се, течниот гумен спреј нема да те изневери! Откако ќе го нанесеш, биди сигурен дека ќе ти обезбеди квалитетна изолација уште многу години.

Neodamna se pojavi puknatina kaj prozorecot, minatata nedela imase bura i se vlevase malku voda, eden moj prijatel mi go preporaca, go videl na reklama ovoj proizvod i vednas go naracav. Rezultatot e odlicen, sinoka povtorno imase bura no ne zabelezav ni kapka voda na zidot!
Blagoja Janev
Овој спреј го препорачувам на сите бидејќи е многу корисен и многу квалитетен
Вики Трифунова
Kupiv vikendica vo koja ima dosta raboti za popravka, poveketo uspeav da gi resam so ovoj sprej. Ova mi e veke cetvrto sisence 🙂
Rade Jarevski
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање

Нема повеќе протекување, пукнатини и распаѓање на предмети и градежни материјали!

4.4/5
427+ задоволни корисници

Често поставувани прашања:

Без комплицирани чекори! Доволно е да ја испрскаш пукнатината и да почекаш да се исуши 30-60 минути, по што ќе биде совршено запечатена и изолирана, а самата апликација нема да ти одземе повеќе од неколку минути. За кратко време ќе завршиш нешто што инаку би ти одзело многу повеќе време.

Овој спреј е сосема безбеден за употреба без да испаруваат хемикалии, не е штетен за рацете.

Детално ги пополнува пукнатините, водоотпорна е и може да се префарбува!

Да, лесно се отстранува доколку не е целосно засушена.

4.4/5
427+ задоволни корисници

ТЕЧНА ГУМА, СПРЕЈ ЗА ИЗОЛАЦИЈА, ЗАШТИТА И ПОПРАВКА НА ОШТЕТЕНИ, ИСПУКАНИ ПОВРШИНИ И ФАСАДИ

Испуканите плочки и олуците повеќе не мора да ти задаваат главоболки! Сега сите овие проблеми се решаваат брзо со една течна гума за пополнување на дупките.

1599 ден.

590 ден.

+ бесплатна достава
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање
на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
Branko Bozinov
Branko Bozinov@viktoridro
Read More
Prv pat koristam vakov proizvod, lesno se nanesuva i vodootporen e. Isprobano!
5/5

Предности при користење на на течна гума

За сите временски услови

Не грижи се ако има сурови зимски или топли летни денови, бидејќи оваа практична и квалитетна гума во спреј нема да попушти.

За различни материјали

Овој спреј е универзален и погоден за речиси сите мајсторски занаети во куќата – поправка на пластични, метални, метални површини како и покривни материјали и бетон.

Отпорна на корозија

Кога спрејот се суши, станува исклучително цврст и спречува корозија. Олуците и другите лимови или метални предмети се повеќе од погодни за овој вид поправка.

Минимална инвестиција на време

Без комплицирани чекори! Доволно е да ја испрскаш пукнатината и да почекаш да се исуши 30-60 минути, по што ќе биде совршено запечатена и изолирана.

Безбедно за употреба

Овој спреј е сосема безбеден за употреба без да испаруваат хемикалии, не е штетен за рацете.

Долгорочно решение

Не плаши се, течниот гумен спреј нема да те изневери! Откако ќе го нанесеш, биди сигурен дека ќе ти обезбеди квалитетна изолација уште многу години.

Neodamna se pojavi puknatina kaj prozorecot, minatata nedela imase bura i se vlevase malku voda, eden moj prijatel mi go preporaca, go videl na reklama ovoj proizvod i vednas go naracav. Rezultatot e odlicen, sinoka povtorno imase bura no ne zabelezav ni kapka voda na zidot!
BLAGOJA JANEV
Овој спреј го препорачувам на сите бидејќи е многу корисен и многу квалитетен
ВИКИ ТРИФУНОВА
Kupiv vikendica vo koja ima dosta raboti za popravka, poveketo uspeav da gi resam so ovoj sprej. Ova mi e veke cetvrto sisence 🙂
RADE JAREVSKI

Често поставувани прашања:

Без комплицирани чекори! Доволно е да ја испрскаш пукнатината и да почекаш да се исуши 30-60 минути, по што ќе биде совршено запечатена и изолирана, а самата апликација нема да ти одземе повеќе од неколку минути. За кратко време ќе завршиш нешто што инаку би ти одзело многу повеќе време.

Овој спреј е сосема безбеден за употреба без да испаруваат хемикалии, не е штетен за рацете.

Детално ги пополнува пукнатините, водоотпорна е и може да се префарбува!

Да, лесно се отстранува доколку не е целосно засушена.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање
на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
4.4/5
427+ задоволни корисници

*Сликите се симболични и не ги гарантираат карактеристиките на предметите. Цените може да подлежат на промена без претходна најава. Сите прикажани цени се со пресметан ДДВ.

Copyright 2022 © Сите права припаѓаат на MyOnlineMall

Wishlist 0
Continue Shopping