4.4/5
427+ задоволни корисници

МИНИ ПРЕНОСНА,ЕФИКАСНА USB ARCTIC AIR КЛИМА ЗА МАЛА ПРОСТОРИЈА, 7,5 W

Ослободи се од топлината сосема здраво, безбедно и евтино.
Претвори го топлиот и сув воздух во ладен и влажен. Уживај во времето поминато дома, со семејството и пријателите, без прескапи сметки за струја.

1890 ден.

990 ден.

+ бесплатна достава
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
Трајче Коцкаров
Трајче Коцкаров
Read More
Пренослива и многу лесна, лади доста добро за нејзината големина.
5/5

Предности при користење на мини Аrctic клима

Економична

Arctic Air троши значително помалку електрична енергија од кој било друг уред за ладење.

Лесна за користење

Лесно пренослива, може да се премести од една во друга просторија доколку е потребно.

За добар сон

Ќе создаде идеални услови потребни за квалитетен сон, слободно остави го цела ноќ.

 

Економична

Arctic Air троши значително помалку електрична енергија од кој било друг уред за ладење.

Лесна за користење

Лесно пренослива, може да се премести од една во друга просторија доколку е потребно.

За добар сон

Ќе создаде идеални услови потребни за квалитетен сон, слободно остави го цела ноќ.

 

Компактна мини клима, ја користам во канцеларија, не е голема канцеларијата но сигурен сум дека би била корисна и за поголеми простории.
Ивица Михаиловски
Mojata kancelarija e cel den izlozena na sonce, nasata klima ne postignuva da ja izladi celata kancelarija i zatoa ja zemav ovaa mini klima i si ja staviv na biro. Sega mi e super ne se potam tolku i ne jmoram da a menuvam oblekata na rabota 🙂
Olivera Petkovska
Mi se dopaga toa sto e prenosliva i mozam da ja nosam segade so sebe, minatoit vikend ja odnesov vo vilata i epten mi posluzi
Atanasova Gordana
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање

Излади ја секоја соба лесно, брзо и што е најважно погодно!

4.4/5
427+ задоволни корисници

Често поставувани прашања:

Капацитет на резервоарот за вода: 700 ml

Едно полнење со ладна вода се користи за ефективна употреба од 9 часа на мини климата, со што го го лади, прочистува и навлажнува воздухот.

Arctic климата може да постигне со ладење дури до 10 степени.

Со овој еколошки ладилник можеш да разладиш помала соба или камп приколка.

Контакт

Телефон: 071 321 312

E-mail: contact@myonlinemall.mk

Адреса: Климент Охридски ББ, Струмица

Политики

Политика на достава

Политика за замена и рефундација

Услови и правила на користење

Политика за приватност и колачиња

4.4/5
427+ задоволни корисници

МИНИ ПРЕНОСНА, ЕФИКАСНА USB ARCTIC AIR КЛИМА ЗА МАЛА ПРОСТОРИЈА, 7,5 W

Ослободи се од топлината сосема здраво, безбедно и евтино. Претвори го топлиот и сув воздух во ладен и влажен. Уживај во времето поминато дома, со семејството и пријателите, без прескапи сметки за струја.

1890 ден.

990 ден.

+ бесплатна достава
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање
на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
Трајче Коцкаров
Трајче Коцкаров@viktoridro
Read More
Пренослива и многу лесна, лади доста добро за нејзината големина.
5/5

Предности при користење на мини Аrctic клима

Економична

Arctic Air троши значително помалку електрична енергија од кој било друг уред за ладење.

Лесна за користење

Лесно пренослива, може да се премести од една во друга просторија доколку е потребно.

За добар сон

Ќе создаде идеални услови потребни за квалитетен сон, слободно остави го цела ноќ.

Економична

Arctic Air троши значително помалку електрична енергија од кој било друг уред за ладење.

Лесна за користење

Лесно пренослива, може да се премести од една во друга просторија доколку е потребно.

За добар сон

Ќе создаде идеални услови потребни за квалитетен сон, слободно остави го цела ноќ.

Компактна мини клима, ја користам во канцеларија, не е голема канцеларијата но сигурен сум дека би била корисна и за поголеми простории.
Ивица Михаиловски
Mojata kancelarija e cel den izlozena na sonce, nasata klima ne postignuva da ja izladi celata kancelarija i zatoa ja zemav ovaa mini klima i si ja staviv na biro. Sega mi e super ne se potam tolku i ne jmoram da a menuvam oblekata na rabota 🙂
Olivera Petkovska
Mi se dopaga toa sto e prenosliva i mozam da ja nosam segade so sebe, minatoit vikend ja odnesov vo vilata i epten mi posluzi
Atanasova Gordana

Често поставувани прашања:

Капацитет на резервоарот за вода: 700 ml

Едно полнење со ладна вода се користи за ефективна употреба од 9 часа на мини климата, со што го го лади, прочистува и навлажнува воздухот.

Arctic климата може да постигне со ладење дури до 10 степени.

Со овој еколошки ладилник можеш да разладиш помала соба или камп приколка.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање
на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
4.4/5
427+ задоволни корисници

Контакт

Телефон: 071 321 312

E-mail: contact@myonlinemall.mk

Адреса: Климент Охридски ББ, Струмица

Политики

Политика на достава

Политика за замена и рефундација

Услови и правила на користење

Политика за приватност и колачиња

Wishlist 0
Continue Shopping