СОЛАРЕН УЛТРАЗВУЧЕН ЕФИКАСЕН РАСТЕРУВАЧ ПРОТИВ КРТОВИ И НАТРАПНИЦИ

Податоци за испорака

Приоритетна достава

59ден.

Приоритетна достава овозможува вашиот производ да биде испратен прв!

Поклон изненадување

299ден.

Добијте поклон изненадување од минимална вредност 450 денари по неверојатна цена - 299 денари

 (optional)

1 Година гаранција

199ден.

Продолжете ја гаранцијата на нарачаниот производ за 1 година

 (optional)

Осигурување на пакет

49ден.

Во случај на оштетување на вашиот продукт при транспорт, ќе извршиме замена без дополнителни прашања!

 (optional)

Дополнителни информации

Your Products

Продукт
Quantity
Price
СОЛАРЕН УЛТРАЗВУЧЕН ЕФИКАСЕН РАСТЕРУВАЧ ПРОТИВ КРТОВИ И НАТРАПНИЦИ1
990 ден

Вашата нарачка

Продукт Цена
СОЛАРЕН УЛТРАЗВУЧЕН ЕФИКАСЕН РАСТЕРУВАЧ ПРОТИВ КРТОВИ И НАТРАПНИЦИ
  × 1
990 ден
Цена 990 ден
Достава
Додаток

Провизија 20 ден
Вкупно 1.010 ден
  • Плати на врата при подигање на нарачката.

Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Најбрза достава

за 2-4 работни денови

Безбедно плаќање

при подигање
на нарачката
Created by potrace 1.16, written by Peter Selinger 2001-2019

Гаранција за замена

во првите 14 дена од подигање
4.4/5
427+ задоволни корисници
Wishlist 0
Continue Shopping